Uusi alku

Uusi alku

Niin. Sitä minulle on aina aika vuoden vaihtuessa ja kesäloman jälkeen. Nyt on siis toisen uuden alun aika. Ja hyvä niin, koska tykkään aluista. Silloin voi ikään kuin puhtaalta pöydältä miettiä mitä tuleva tuo. Voi olla hyvällä tavalla vapaa menneistä, kiitollinen opituista asioista. Ja samaan aikaan suunnata katse ja energia tulevaan.

Eteenpäin.

Mitä sitten opin alkuvuonna? 

Alkuvuosi muistutti minua kahdesta tärkeästä, minulle elinvoimaa tuovasta asiasta.

  1. Tarvitsen omaa aikaa. Siis sellaista aikaa, jolloin olen yksin. Voin itse päättää mitä teen tai olla tekemättä mitään. Aikaa, jolloin kuulen omat ajatukset ja tarpeeni. Aikaa, jolloin pääosassa olen minä.

Sauna ja elävä tuli. Siinä kaksi asiaa, jotka rauhoittavat.

  1. Minun pitää panostaa omaan hyvinvointiini. Yhteisestä ajasta on otettava aikaa omille harrastuksille. Ei ole huono valinta lähteä lenkille tuulettumaan tai salille kokeilemaan rajojaan.

Kesällä tuli havaittua, että hyvän treenin saa aikaan myös kotipihalla. Tai mökillä.

Nämä oivallukset auttavat minua hienosäätämään elämääni. Viemällä opit käytäntöön, pystyn elämään onnellisemmin ja täydemmin. Uskon edelleenkin siihen, että onnellistamalla itseni saan esiin parhaan version itsestäni. Silloin olen myös rakastava puoliso, hyvä aikuinen, välittävä ystävä ja tuloksellinen yrittäjä.

Tärkeitä elämänohjeita.

Mitä toivon tulevalta ajalta?

Minä. Loman jälkeen otan aikaa itselle. Pidän itsestäni parempaa huolta. Liikun säännöllisesti, syön paremmin ja vain olen. Otan itselleni omaa aikaa. Olla yksin. Tehdä lempijuttuja. Aion löytää uudelleen oman kukoistukseni.

Uusi suokkariruoka – murun tekemä kesäkeitto.

Toiset. Aion myös syventää yhteyttä toisiin ihmisiin. Aviomieheeni, jonka kanssa nautin erilaisten asioiden tekemisestä. Ystäviin, jotka irrottavat arjesta. Parhaisiin kollegoihin, joiden kanssa voin kasvaa ja oppia uutta. Suvun klaaniin, joiden kanssa voin kokea välittämisen ja rakkauden tunteita.

Kaksi ihanuutta samassa kuvassa – muru ja majakka

Seikkailu. Haluan matkustaa. Nähdä, kokea, ihmetellä. Syksy alkaakin ihanasti, sillä Harrin ja minun yhteinen unelma New York valloitetaan syyskuun alussa. Matkailuun liittyen kotimaa on näyttänyt minulle uusia ja upeita puoliaan. Lapin lumo ja Turun saariston kauneus vaikuttivat. On mentävä kauas, nähdäkseen lähelle.

Paddingtonkin sen tietää – 24 yötä lähtöön.

Työ. Yrittäjänä haluan luoda jotakin uutta. Tai ainakin uudistaa ajatteluani ja tekemistäni. Kevään aikana syntynyt kutina ”nahkan luomisesta” ei ole kadonnut mihinkään. Mitä tuo uusi on, on edelleen mysteeri. Aika näyttää. Intoa ja rakkautta lajiin tuntuu riittävän ja se on tärkeintä.

 

Intotalolaisten kanssa on aina oltu luovia.

Jos jotakin ovat viime vuodet opettaneet, niin kohtuullisuutta. Joten eiköhän tuo listaus kannata pitää tuossa mitassaan. Onhan siinä jo kaikenlaista. Monenlaista minulle hyvää tekevää asiaa.

Hyvää tekee myös parhaat tyypit, kuohuva juoma ja salmiakki

Mitä ihanuutta kuuluu sinun kesän jälkeiseen aikaan?

Tapu

2017-11-06T17:55:00+00:00 11.08.2017|Yleinen|