Loading...
Työyhteisöille 2017-11-06T17:54:59+00:00

Onnellinen työyhteisö

Merkityksellinen työ tekee onnelliseksi ja merkityksellisyyden kokemuksessa keskeistä on kuuluminen hyvinvoivaan työyhteisöön.

Ihminen on onnellinen, kun saa vaikuttaa työhönsä ja tulee kuulluksi. Hyvinvoivassa yhteisössä vallitsee toista arvostava asenne, vapaaehtoinen auttamisen ilmapiiri, vahva yhteisöllisyys ja myönteinen tunnelma. Luottamuksen tunteminen ja sopivan haastavat tehtävät ovat tärkeitä onnellisuuden raaka-aineita. Kannustavassa tiimissä on turvallista kehittyä ja kohdata haasteet rohkeasti yhdessä.

Villinikkarit hitsaavat työyhteisöjä yhteen ja auttavat vahvistamaan niiden vuorovaikutusta. Valmennuksissa jokainen pääsee rakentamaan merkityksellistä työpaikkaa, hiomaan työyhteisötaitoja ja kehittämään itsensä johtamista.

”Kouluttaja Tapu osasi ottaa hiljaisemmatkin koulutettavat eri asioihin mukaan. Tuntui, että pääsi helpolla ryhmään sisälle. Koulutusmetodit vaihtelivat sopivasti, joustavasti ja yhtenäisesti eteenpäin. Kouluttaja oli energinen, tarttui.”
”Kouluttaja oli hyvä ja ammattitaitoinen eikä puisevaa tai väsyttävää aihetta ollut. Paneuduit täysillä vaikeuksiimme ja esitit asiat selkeästi. Olit osallistuva, kuuntelit meidän puhetta ja asiat liittyivät hyvin niihin. Innostava persoona, kiitos!”
”Käytännön esimerkit ovat yksi valmennuksen suuri rikkaus. Ne ovat usein paitsi hauskoja myös niin asiaa kuvaavia. Ne avaavat ilmiötä ja jäävät mieleen. Esimerkeillä viimeistään saa ankkuroitua uuden teorian ja asian omiin kokemuksiin sekä aikaisempaan tietoon.”
Ota yhteyttä niin kerromme lisää

“Yrittävän ja yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentaminen on lempiurakoitamme.”