Loading...
Johtajille 2017-11-06T17:54:59+00:00

Onnellinen johtaja

Johtajuus vaatii rohkeutta, luottamusta, välittämistä ja suurta sydäntä. Edelläkävijöiden johtajuudessa onnellisuus on avainasemassa.

Johtaja, jonka ajattelumalli on optimistinen ja toiveikas levittää onnellisuutta myös ympärilleen. Tutkimusten mukaan nämä ominaisuudet auttavat hahmottamaan kokonaisuuksia, näkemään erilaisia vaihtoehtoja ja lisäämään luovuutta. Olipa kyse itsensä tai organisaation johtamisesta, onnellisuus moninkertaistaa mahdollisuudet saavuttaa tavoitteet ja aikaansaada halutut tulokset.

Villinikkarit avaavat lukkoja onnellisuuden tiellä, auttavat tunnistamaan oman johtajapersoonan vahvuudet ja piilevän potentiaalin sekä ovat mukana johtamisfilosofian rakentamisessa.

”Edelläkävijöiden johtajuudessa onnellisuus on avainasemassa.”
Ota yhteyttä niin kerromme lisää
”Kiitos Tapu, ihanat antoisat kurssit. Positiivinen persoonasi ja asiantuntemuksesi ovat rautainen yhdistelmä! Kurssillasi kantavana voimana ja suorastaan energiana olivat jokaisen omat tarpeet ja kiinnostus.”
”Asiasisällöstä huokuu vankka kokemus ja tavastasi esittää näkyy ”nöyryys”, että aina voi oppia uutta, asiantuntijuuskaan ei ole pysyvä tila. Valtava lähdemateriaali pistää ihailemaan omistautuneisuuttasi asialle, innostaa lukemaan lisää ja ottamaan selvää.”
”Kouluttaja oli hyvä ja ammattitaitoinen eikä puisevaa tai väsyttävää aihetta ollut. Paneuduit täysillä vaikeuksiimme ja esitit asiat selkeästi. Olit osallistuva, kuuntelit hyvin meidän puhetta ja asiat liittyivät hyvin niihin. Innostava persoona, kiitos!”
”Valmentajalla hyvä mukaansatempaava tyyli. Hän puhui selkokieltä ja sai jokaisen keskustelemaan. Osallisti kaikki, jolloin jokainen tuli huomioiduksi ja joutui ottamaan vastuuta.”